Jump to content
Cruise Critic Community
kent05

Having problems Opening links on the website

Recommended Posts

Is anyone else having problems opening links on the website.

I can no longer use the "Search Forum" link, the "Forum Tools" link or my "Member Avatar link".

This has been happening for a couple of days now, and I am at my wits end trying to solve it. Any ideas would be greatly appreciated.

 

Cheers Anne

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could not log in or out a few times yesterday and half my signature is gonzo. Tried to fix signature on profile, no luck. The CC Hackers are about.:evilsmile:

 

Just tried to log out now, won't work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've been getting a lot of Bad Gateway errors as well. The other night I couldn't access the website at all.

 

Looks like they're having some serious problems with their system.

Share this post


Link to post
Share on other sites

As well as the abovementioned issues, CC is taking forever to load for me too and has frozen my computer a couple of times. Also notice the little 'return to the top' button thingie on lower right hand side of the page is missing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The issue is being discussed on other pages, so it's widespread.

 

It is Thanksgiving Weekend in US, so maybe will be an issue until Tuesday our time???

Share this post


Link to post
Share on other sites
Obviously they “improved” the site again.

 

Must be the Russian Hackers Gut.

 

Cannot log out once in. Telling me to log in when already in. Cannot access my profile. :evilsmile:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Must be the Russian Hackers Gut.

 

Cannot log out once in. Telling me to log in when already in. Cannot access my profile. :evilsmile:

Chinese I think Uncle Les, because I can’t report the Chinese Soam either.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Must be the Russian Hackers Gut.

 

Cannot log out once in. Telling me to log in when already in. Cannot access my profile. :evilsmile:

Chinese I think Uncle Les, because I can’t report the Chinese Spam either.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Chinese I think Uncle Les, because I can’t report the Chinese Soam either.

 

Chinese I think Uncle Les, because I can’t report the Chinese Spam either.

Double posting is back too. Double dutch perhaps.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Double posting is back too. Double dutch perhaps.

Seems to have happened when I corrected a typing error.

Share this post


Link to post
Share on other sites
The issue is being discussed on other pages, so it's widespread.

 

It is Thanksgiving Weekend in US, so maybe will be an issue until Tuesday our time???

 

Yeah they will be busy with Thanksgiving...

23_thank.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Seems to have happened when I corrected a typing error.

 

Cut back on ye olde Tooheys Old Mr Gut. :') It drips into the 'Puter keyboard you know, does strange things then.lol.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Forum Jump
    • Categories
      • Holiday Exchange - Jingle and Mingle 2019
      • Forum Assistance
      • New Cruisers
      • Cruise Lines “A – O”
      • Cruise Lines “P – Z”
      • River Cruising
      • ROLL CALLS
      • Digital Photography & Cruise Technology
      • Member Cruise Reviews
      • Special Interest Cruising
      • Cruise Discussion Topics
      • UK Cruising
      • Australia & New Zealand Cruisers
      • North American Homeports
      • Ports of Call
      • Cruise Conversations
×
×
  • Create New...