Jump to content

Recommended Posts

  • Administrators
13 minutes ago, John&LaLa said:

 

I'd 'Like' it, but I can't 😪

 

I'm laughing so hard  - I swear someone always "catches" me.  Was tinkering around with some settings, and before restoring them went into a meeting ---- whoops 🙂  You can have your likes back

Link to post
Share on other sites
54 minutes ago, CC Help Jenn said:

 

I'm laughing so hard  - I swear someone always "catches" me.  Was tinkering around with some settings, and before restoring them went into a meeting ---- whoops 🙂  You can have your likes back

 

Thanks Jenn. Bella appreciates it.

20201113_131824.thumb.jpg.cf5d1c73f0b4ad44735c5c42fbf850dd.jpg

Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Plant said:

Chrome

 

I had to clear the cc files & images from the chrome cache to get the icons back today. On a phone or tablet, tap menu (3 vertical dots, too right), History, Clear browsing data, Cached images and files.

Link to post
Share on other sites
On 11/14/2020 at 9:06 PM, broberts said:

 

I had to clear the cc files & images from the chrome cache to get the icons back today. On a phone or tablet, tap menu (3 vertical dots, too right), History, Clear browsing data, Cached images and files.

 

I'm on Chrome as well and I've done that. Twice.

 

It didn't work.

Link to post
Share on other sites
On 11/14/2020 at 10:06 PM, broberts said:

 

I had to clear the cc files & images from the chrome cache to get the icons back today. On a phone or tablet, tap menu (3 vertical dots, too right), History, Clear browsing data, Cached images and files.

That finally worked for me on Chrome running on Windows 10 for Enterprise.

Link to post
Share on other sites
  • Administrators
12 hours ago, John&LaLa said:

Noticed a new 'badge' on the Avatars of fairly new members. 

Screenshot_20201115-213315_Chrome.thumb.jpg.085c49ea41cf048d5b24d411262f5008.jpg

 

Is this a 'be nice to me, I'm new' attempt?

 

You're always nice right 🙂  You can also now see on my avatar that I am considered a moderator.   

 

Perhaps the badge will encourage people to put forth a welcoming message to newbies

Link to post
Share on other sites
  • Administrators
2 minutes ago, Host Hattie said:

Is that something else that doesn't show up on a phone ?

 

Screenshot_20201116-153759.png

  It should show up but could be depending on how old the operating software is. I’m noticing some older versions of iOS aren’t showing some images.   I’m running the current iOS and can see them 

960B5A28-B61A-4F8E-91A5-4C3C74C3DDAA.png

Link to post
Share on other sites
  • Administrators
11 minutes ago, Host Hattie said:

I'm using an Android phone, I've only had it a couple of months and I can't see any of the symbols. I've tried the clearing the browsing history suggestion.

 

Okay - I will chat with the developer. Thanks for the info

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, CC Help Jenn said:

 

You're always nice right 🙂  You can also now see on my avatar that I am considered a moderator.   

 

Perhaps the badge will encourage people to put forth a welcoming message to newbies

 

That's what I did.

 

Thanks for the prompt answer

Link to post
Share on other sites
On 11/14/2020 at 9:06 PM, broberts said:

 

I had to clear the cc files & images from the chrome cache to get the icons back today. On a phone or tablet, tap menu (3 vertical dots, too right), History, Clear browsing data, Cached images and files.

Thanks!  That worked! Appreciate your help!

Link to post
Share on other sites
On 11/16/2020 at 10:41 AM, CC Help Jenn said:

  It should show up but could be depending on how old the operating software is. I’m noticing some older versions of iOS aren’t showing some images.   I’m running the current iOS and can see them 

960B5A28-B61A-4F8E-91A5-4C3C74C3DDAA.png

I see it on my iPhone 8+ running iOS 14.2.

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, mom says said:

Im still not seeing any of the icons (just empty boxes) on either of my Android devices (using Chrome). I've tried clearing the cached files to no effect. Any idea how much longer before this bug will be fixed?

I had a problem with my laptop running Chrome. You have to clear more than cached files. I cleared cached files and images as well as browsing history and everything worked after that. I don't think that there is a bug anymore.

Link to post
Share on other sites
57 minutes ago, gnome12 said:

I had a problem with my laptop running Chrome. You have to clear more than cached files. I cleared cached files and images as well as browsing history and everything worked after that. I don't think that there is a bug anymore.

I cleared browsing hx, cookies, and cached files and I still don't have the icons back.

Link to post
Share on other sites
23 hours ago, mom says said:

Im still not seeing any of the icons (just empty boxes) on either of my Android devices (using Chrome). I've tried clearing the cached files to no effect. Any idea how much longer before this bug will be fixed?

I'm not sure it is a bug. Everything is working for me on my Samsung S8.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Forum Jump
    • Categories
      • Thank You for 25 Years - Click for Fun Stuff!
      • Forum Assistance
      • ANNOUNCEMENT: American Queen Steamboat Company - Celebrate Your Freedom
      • Q&A: Cruise Insurance with Steve Dasseos of TripInsuranceStore.com - June 2021
      • New Cruisers
      • Cruise Lines “A – O”
      • Cruise Lines “P – Z”
      • River Cruising
      • ROLL CALLS
      • Digital Photography & Cruise Technology
      • Special Interest Cruising
      • Cruise Discussion Topics
      • UK Cruising
      • Australia & New Zealand Cruisers
      • Canadian Cruisers
      • North American Homeports
      • Ports of Call
      • Cruise Conversations
×
×
  • Create New...