Jump to content

Recommended Posts

On 11/30/2020 at 9:31 PM, Charles4515 said:

 

The Invision forum software does not support post numbers. The software developers decided they are not needed. I kid you not. So you are thinking there were post numbers. To have post numbers on IPB boards requires a software plug in that is coded by an independent developer. There was such a plug in. CC must have been using it. The new version of Inivision that CC updated to broke that plug in.  Enough people want post numbers that likely there will be an updated plug in or a new plug in that enables post numbers. CC will have to wait until such is available.

 

It could be that the Forums App which relies on a plug in also stopped working because of the recent update to the latest version of Invision. That is mere speculation on my part. The post numbers plug not being compatible  I read about. 

 

Sometimes it is better to wait before upgrading to new versions as they break stuff. That said CC might have been good reasons for CC having gone ahead with updating.Security patches or whatever.

Thank you for explaining the situation.  Very helpful although disappointing.

Link to post
Share on other sites
  • Administrators
18 hours ago, flossie009 said:

So post numbers will not be returning to the CC Forums any time soon?

A disappointing "upgrade" 🤨

 

We are working with the developers to get post numbers on the site, but I do not have an ETA

Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, bobmacliberty said:

Is there a definitive fix on the missing icons?  They're still missing for me on both Edge and Chrome on Windows 10.  The icons are there on my iPhone using Safari.

 

Clearing cc cached files and images seems to work most of the time. But not always.

Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, broberts said:

 

Clearing cc cached files and images seems to work most of the time. But not always.

 

Thanks.  I've tried clearing the cache before with no success but may have just figured it out for Edge (haven't tried Chrome).  When choosing what to clear in Edge, I had previously only cleared Cached images and files.  I just tried again and saw another item to clear if you scroll down further...Hosted app data.  That seemed to work.

Link to post
Share on other sites
  • Administrators
On 11/8/2020 at 7:42 PM, getting older slowly said:

  I also noticed the post number. missing.... 

 

 

Note that POST NUMBERS are back!

 

Laura

Link to post
Share on other sites

Icons are back for me!  I cleared the cache many days ago )over a week?) and nothing happened.  I've been back daily since then and no icons until tonight.  Whatever was done to fix this, thank you!

Link to post
Share on other sites
On 12/2/2020 at 5:09 PM, bobmacliberty said:

 

Thanks.  I've tried clearing the cache before with no success but may have just figured it out for Edge (haven't tried Chrome).  When choosing what to clear in Edge, I had previously only cleared Cached images and files.  I just tried again and saw another item to clear if you scroll down further...Hosted app data.  That seemed to work.

 

Stick with Chrome Incognito 👌 

Link to post
Share on other sites
  • Administrators
On 12/4/2020 at 9:47 PM, John&LaLa said:

 

I saw that, thanks.

 

Any plans to reinstate the contributors list on a thread?

 

Probably not the way you saw when we launched the upgrade - however we are looking in to ways to show who has posted on a thread (like we had on our previous platform)   If/when this gets added on we will post - or likely you will notice before I have a chance to post 🙂  Happy Monday

Link to post
Share on other sites
On 12/4/2020 at 7:43 AM, Ocean Boy said:

Now maybe we can work on the font size?

and  darker text colour   .. I am old but the text  is too light   to read  is most  messages

Link to post
Share on other sites
  • Administrators
On 12/4/2020 at 7:57 AM, Host Hattie said:

Still no icons here

Hi @Host Hattie  Let me know if the icons are back.  Full disclosure:  you may have to clear cached images to get a true picture on if they are working or not now.  It was worked on and corrected this morning.  It was an issue mostly with our .uk and .au sites 

 

Thank you

 

Jenn

Link to post
Share on other sites
3 hours ago, flossie009 said:

Good to see the post numbers back and the icons restored, but now I am getting   “Error code: 2S136/J“  when trying to go to the next unread page in a topic.

Haven’t had that issue for a while

 

However, I too am now getting this error periodically. However, I get it not when going to next unread page, but going to next unread topic. This used to be a problem when a thread had been moved; the software thought that there was an unread thread, but it was actually in another forum. This was solved by marking the forum as read. However, now even going back doesn't solve the problem. (By the way, is there a possibility of marking a forum as read on the iPhone? I haven't found one.)

Link to post
Share on other sites
8 hours ago, gnome12 said:

 

(By the way, is there a possibility of marking a forum as read on the iPhone? I haven't found one.)

 

There is a link to mark a forum as read on the iPhone. If you are holding the iPhone vertically, scroll down to the last thread listing on the first forum index page to find the link. If you rotate the iPhone 90°, the link will appear in the usual spot.

 

Dave

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Forum Jump
    • Categories
      • Thank You for 25 Years - Click for Fun Stuff!
      • Forum Assistance
      • ANNOUNCEMENT: American Queen Steamboat Company - Celebrate Your Freedom
      • Q&A: Cruise Insurance with Steve Dasseos of TripInsuranceStore.com - June 2021
      • New Cruisers
      • Cruise Lines “A – O”
      • Cruise Lines “P – Z”
      • River Cruising
      • ROLL CALLS
      • Digital Photography & Cruise Technology
      • Special Interest Cruising
      • Cruise Discussion Topics
      • UK Cruising
      • Australia & New Zealand Cruisers
      • Canadian Cruisers
      • North American Homeports
      • Ports of Call
      • Cruise Conversations
×
×
  • Create New...